Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Το Πολυδύναμο Κέντρο Λόγου και Ευφυΐας (ΠΚΛΕ) αποτελεί ένα διεπαγγελματικό επιστημονικό κέντρο, το οποίο προσφέρει υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες υπηρεσίες σχετικά με την ψυχική και σωματική ευεξία.  

Η ιστορία του κέντρου ξεκινά από το 2014. Η αγάπη για τον άνθρωπο και η ανάγκη για βελτίωση και εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών ψυχικής ευεξίας, οδήγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο στην ίδρυση του Πολυδύναμου Κέντρου Λόγου και Ευφυΐας (ΠΚΛΕ). Από τότε μέχρι και σήμερα οι προσφερόμενες υπηρεσίες έχουν εμπλουτιστεί και βελτιωθεί.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται σε επίπεδο έγκαιρης παρέμβασης, πρόληψης και θεραπείας και απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται οι υπηρεσίεςΨυχιατρική, Κλινική Ψυχολογία, Ψυχοθεραπεία, Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας, Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Σχολική/Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Κλινική Διατροφολογία, Θεατροπαιδαγωγική και Μουσικοκινητική Αγωγή. Παράλληλα, έχουν εξασφαλιστεί εξωτερικές συνεργασίες με Παιδονευρολόγους, Παιδιάτρους, Παιδοψυχίατρους.  

Το Πολυδύναμο Κέντρο Λόγου και Ευφυΐας, προωθεί την έρευνα και τη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού. Βάσει αυτού, λειτουργεί και ως χώρος πρακτικής άσκησης των φοιτητών Πτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων σε συναφείς κλάδους με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, υπό την συστηματική εποπτεία έμπειρων κλινικών εποπτών.  

To Διοικητικό Συμβούλιο στελεχώνεται από τους:

Δρ. Νίκος Περιστιάνης (PhD Κοινωνιολογίας), Κος Νίκος Αντήλιος (Τέως Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης), Κος Κωνσταντίνος Δημητρίου (MSc Financial Economics), Δρ. Κώστας Αδαμίδης (Ψυχίατρος).

Πολιτική Προστασίας Παιδιών